2017年12月6日

University of AucklandのDavid Lau先生による研究セミナーを開催します。このセミナーは、SESAMIプログラム主催、RIEB及びThe Japanese Accounting Review共催で行います。日本企業についての分析ですので、関心のある方は、是非ご参加ください。詳細はポスターをご覧ください。

演題 The Need for Speed: A New Construct of Management Forecast Revisions in the Auditing Context
日時 2018年1月15日(月) 14:00~15:00
場所 第3学舎1階 中会議室
言語 英語
問い合わせ先

We are pleased to announce that we will jointly hold the research seminar with SESAMI Program, RIEB, and TJAR as follows.Professor David Lau (University of Auckland) will present his paper that investigates the Japanese setting.

Title The Need for Speed: A New Construct of Management Forecast Revisions in the Auditing Context
Date & Time 15th, January(Mon) 2pm ~ 3pm
Venue Chukaigishitsu(Building Ⅲ, first floor)
Language English