The Global Master Program in Management Strategic Entrepreneurship and Sustainability Alliance Management Initiatives(SESAMI)Master's Program for the academic year of 2018. Announcement of successful applicants(Spring)

2018年6月22日

The Global Master Program in Management Strategic Entrepreneurship and Sustainability Alliance Management Initiatives (SESAMI) Master's Program for the academic year of 2018.(PDF)